Find det bedste online lån til istandsættelse

11 maj 2021
Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge til istandsættelse af din bolig, er det en god ide at sætte tid af til at finde det rigtige lån. Der kan være mange penge at spare i gebyr og renter. Der kan også være forskel i om du må betale lånet tilbage før til. Er det sidste noget der ikke er muligt bør du ikke sige ja tak til det lån. 

Lånemarkedet i Danmark er præget af hård konkurrence og mange låneudbydere. Både almindelige banker, online banker og butikker tilbyder i dag lån til istandsættelse. Det kunne f.eks. være et lån fra Ikano Bank til istandsættelse.

Gør brug af sammenligningssiderne

Et sted du med fordel kan starte når du skal finde en bank at ansøge om et istandsættelseslån er sammenligningssiderne. De tilbyder gratis at finde tre forskellige banker du kan ansøge og fordelen er at du er sikker på at det er lån du nemt kan sammenligne. Kan de ikke sammenlignes, kan det være svært at vurdere hvilke lån der er det bedste. Når du skal sammenligne er det primært ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på.

Da det kun tager få minutter at ansøge en online bank, er det en god ide og tiden værd, at ansøge mere end en bank. Gerne tre eller flere. Det giver dig et overblik over omkostningerne og du har større chancer for at få et billigere lån.

For at kunne låne i en online bank, er det nødvendigt at du har et NemID, ellers kan du ikke underskrive lånetilbuddet. Det er også nødvendigt at du har en mailadresse, for ellers kan onlinebanken ikke sende dit et lånetilbud.

Det er også et krav fra bankens side at du har en dansk folkeregisteradresse og et krav som gælder for alle banker er, at du er myndig og mindst 18 år.

Flere Nyheder