Find trusser og BH til din lingeri garderobe

08 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal undertøjsskuffen suppleres op? Så læs med her.

Hvordan finder jeg et par trusser som matcher min krop?

Her i 2022 er udvalget af forskellige trusse modeller efterhånden så omfattende at det skulle være muligt at finde et par trusser som passer til dig, uanset din størrelse eller krops type.

Selv om de klassiske G strengs trusser stadig er farligt populære, er det ikke sikkert at det netop er den type trusse som fremhæver dine feminine former på mest flatterende vis. Det kan sagtens være at du skal bruge noget mere støtte i mave eller hofte regionen – og til dette formål er en tai eller en maxi trusse mere velegnet.

love lingeri

Du kan også tage et kig på de smarte hipsters eller briefs – to nye trusse typer som egentlig er redesigns af de klassiske tanga trusser og boxer shorts. Disse trusser fås selvfølgelig i super lækre materialer, med eller uden pynt i form af bånd, blonder og lacings.

Find en smuk BH til netop din kropsfacon

Dit BH og trusse sæt er selvfølgelig ikke komplet uden en lækker BH, som kan løfte, støtte, forme eller give fylde hvor det er påkrævet. Når du vælger BH gælder det om at finde netop den model som sidder bedst på dig. Foruden din BH størrelse, som består af et tal og et bogstav – for eksempel 85C – skal du vide hvilket BH design der giver dig mest.

Er du en af de slanke piger, som er forholdsvis beskedent udrustet hvad angår barm, kan du med stor fordel tilføje ekstra volumen med en vatteret BH eller en push up BH. Og er du storbarmet af natur, vil en full cup BH, som er designet til at give den optimale støtte, være allermest klædelig og komfortabel.

Du kan finde lingeri i alle afskygninger i den online shop på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder