Giv en personlig dåbsgave

11 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Dåben er et helt særligt øjeblik for de nybagte forældre. Derfor skal gaven til barnet også være udvalgt med et personligt touch. Der findes selvfølgelig alle de klassiske gaver som sølv sparebøsser, bestik, tallerkner osv. Men du kan også give en gave, som forældrene ikke har forventet. 

En fødsels-/dåbsplakat er et oplagt valg til dåbsgaven. Det er en rigtig fin plakat, som kan hænge på væggen i hjemmet i mange år og minde forældre og barn om den helt særlige dag. 

Derfor skal du give en dåbsplakat i gave 

Du kan give så mange vidt forskellige gaver til en dåb. Der er mange muligheder. Men en dåbsplakat er helt sikkert et oplagt og moderne valg. 

En personlig gave

Dåbsbarnet får helt sikkert legetøj og sparkedragter i lange baner. Derfor kan du skille dig lidt ud fra mængden ved at give en mere personlig gave. Dåbsplakaten er noget, der handler om barnet.

Herpå står barnets navn, fødselsdatoen – og eventuelt også barnets vægt og længde, da barnet blev født. Derudover kan man også tilføje søde ord om barnet. 

Et minde om dagen

Dåbsplakaten er noget både forældre og barn kan kigge på i mange år. Forældrene vil tænke tilbage på dagen og da barnet var helt lille. Barnet selv kan ikke selv huske dagen, men får alligevel et minde om det og kan se, hvor stor han eller hun var til sin fødsel. 

Noget du har brugt tid på at udvælge

Dåbsplakaten vidner også om, at du har brugt tid og energi på at udvælge gaven. Der findes et væld af dåbsplakater, og du kan vælge at få dem tilpasset, alt efter om det er til en dreng eller til en pige. Det kunne være med farverne på plakaten, rammer dertil eller teksten eller motiverne derpå. 

Vælg dåbsgaven med omhu – vælg en dåbsplakat!

I denne webshop finder du mange fine dåbsplakater: https://sohu-shop.dk/shop/foedselstavler-13c1.html 

Flere Nyheder