Pift dit hjem op med nyslebet gulve

29 september 2021
Lotte Hindsberg

Er dine trægulve begyndt at se grå og triste ud og uanset hvor tit du vasker dem bliver de aldrig rigtig rene eller gyldne igen, så er det tid til at få givet dine gulve en gulvafslibning. Udover at dine gulve efter en gulvafslibning igen bliver smukke lyse og gyldne, vil det også have en stor virkning på, hvordan dine møbler kommer til deres ret.

Dine møbler bliver langt flottere, når de står på et smukt gyldent gulv frem for grå, matte og triste gulve. Du kan f.eks. søge på gulvafslibning albertslund, hvis du bor på vestegnen og vil have dine gulve afslebet.

Find den rigtige gulvafsliber

Selvom det er meget nemmere at få afslebet gulvene når boligen er tom, er det bestemt også muligt at få gjort selvom man er flyttet ind. Måske har man boet mange år i boligen og så er gulvene blevet triste at se på. Du har flere muligheder. Du kan vælge at få taget et rum af gangen og så tømme rummet for møbler og hvad der ellers er og så få det godt afdækket, så der ikke kommer støv i resten af boligen.

Alternativ kan du vælge at få tømt hele boligen og opbevaret i en container og få afslebet gulvene på en gang. Det kan f.eks. ske i forbindelse med en ferie.

Når du skal finde en gulvafhøvler, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede om et tilbud. Gerne med referencer. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet og du ikke ved et uheld får sagt ja tak til den dyreste på markedet eller det billigste, der måske er så billig, at de reelt ikke har tid til at udføre jobbet ordentligt. 

Undersøg også hvad der bliver skrevet på Trustpilot fra tidligere kunder, Både de positive og negative anmeldelser.

Flere Nyheder