Skab rammerne for luksus og wellness med maling af badekar

22 juni 2019
Astrid Pedersen
Skab rammerne for luksus og wellness med maling af badekar

Dit gamle, slidte badekar er måske langt fra nogen skønheds åbenbaring – men der er flere gode grunde til at beholde det alligevel. Er dit badekar intakt, og lider det ikke af andet end overfladiske skønhedspletter, ridser og skrammer, kan det nemlig højst sandsynligt reddes og dermed komme til at stå som nyt.

Hvorfor skal jeg beholde mit gamle badekar?

Et badekar er – i modsætning til i gamle dage – ren luksus. Før i tiden anvendtes badekarret først og fremmest til at vaske familiens medlemmer i forbindelse med det ugentlige bad. Siden hen er vore bade forhold blevet væsentligt forbedrede, og det ugentlige fælles karbad er erstattet af daglige, individuelle brusebade.

Af samme årsag har mange valgt at sige farvel til det gamle badekar, som før har prydet badeværelset, og i stedet installere en smart bruseniche. Dette mestendels af plads hensyn, men også fordi badekarret måske er blevet grimt og ulækkert at se på.

Der sker nemlig med tiden det, at et badekar bliver slidt i emaljen. Dette slid manifesterer sig først og fremmest som misfarvede skjolder, hvor kalk og okker aflejrer sig. Disse kan ikke fjernes ved almindelig rengøring, og de gør badekarret uappetitligt og ikke det mindste befordrende for luksus og wellness oplevelser.

Dette har betydet, at der efterhånden er langt imellem de huse og lejligheder, som har et intakt badekar. Og da flere og flere boligkøbere bevidst går efter et hjem med badekar, er dit hjem pludselig i høj kurs på boligmarkedet, hvis det er i besiddelse af et sådant. Derfor bør du bevare dit gamle badekar – og eventuelt få frisket emaljen op, hvis denne er præget af skjolder og plamager.

Få et godt tilbud på maling af badekar

Hos https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/ kan du altid henvende dig med henblik på et gratis og uforpligtende tilbud på maling af badekar.

Flere nyheder