Brug militær udstyr til jagt og fritid

07 December 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du dyrker mange udendørs aktiviteter og i den forbindelse opholder dig meget i den danske natur er det vigtigt at din beklædning og dit udstyr matcher de udfordringer denne kan byde på. Og derfor bør du overveje militær udstyr.

Hvad er fordelene ved at købe militær udstyr?

Der er flere fordele forbundet ved at vælge udstyr og beklædning med militære specifikationer. Dette gælder i særdeleshed hvis du er fan af friluftslivet og tilbringer megen tid i terrænet hele året rundt.

Som jæger eller fisker vil du for eksempel have brug for grej og beklædning som kan tåle mosten og som kan holde til vind og vejr. Dyrker du eksempelvis paint ball eller adventure racing vil militær udstyr også være det rette valg for dig.

De danske vejrlig kan til tider være endog temmelig barske. Derfor er det vigtigt at såvel grej som beklædning og fodtøj er designet og fremstillet til at kunne holde. Det gælder om at finde tøj produceret i de rette materialer og udstyr som kan tåle en del. Og her er militær udstyr helt ideelt.

image

Hold dig varm og tør med militær tøj

Eksempelvis er tøj fremstillet efter militære specifikationer med garanti både holdbart og slidstærkt nok til at kunne bruges i den danske natur året rundt.

I afdelingen for militær udstyr vil du finde komfortabelt undertøj med ventilerende egenskaber, varme og behagelige sweatre, solide bukser, line og sved transporterende sokker og selvfølgelig overtøj som kan beskytte dig mod regn, sne, blæst og kulde. Du kan også finde de bedste vandtætte og isolerende sko og støvler. Og du kan vælge iblandt et bredt sortiment af huer, handsker og halstørklæder som kan holde dig varm i selv det kolde vinter halvår.

Hos XtraGrej finder du militær udstyr i top kvalitet. Klik ind på xtragrej.dk og se hele udvalget.

More articles