Smuk og sund hud med den rette hudpleje

13 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Vi ønsker os alle en behagelig, elastisk og strålende hud. I det følgende kan du læse mere om hvorledes du kan opnå dette resultat.

Hvordan tilrettelægger jeg den bedste hudpleje rutine?

I modsætning til hvad mange tror er det faktisk ikke særligt krævende at vedligeholde en smuk og sund hud. Du behøver ikke at sætte hverken hele eller halve timer af morgen og aften, så længe du bruger de rette hudpleje produkter og er opmærksom på din huds behov. Om morgenen bør du rense din hud med en mild rensecreme og slutte af med en skin tonic eller en toner som sørger for at huden er i balance.

Her efter skal en serum eller en olie, som tilfører huden fugt i dybden, påføres, og efterfølges af en god dagcreme som både nærer og beskytter. Du kan med fordel vælge en dagcreme som indeholder lidt pigment og uv filter som for eksempel en såkaldt BB creme. På den måde er dit ansigt beskyttet imod solens stråler og du opnår samtidig en smuk og ensartet teint.

Om aftenen skal du ligeledes bruge en rense creme med efterfølgende skin tonic eller toner, denne gang med det formål at fjerne rester af din dagcreme samt at rense huden for skidt og snavs som har hobet sig op i porer og i hårsække i løbet af dagen. Din natcreme bør være rig på nærings stoffer som hjælper huden med at bygge sig selv op på ny i løbet af natten.

Et par gange om ugen kan du med fordel supplere din rutinemæssige aften afrensning med en mild ansigts scrub, som er en eksfolierende rense creme. En scrub vil hjælpe dig med at fjerne de døde og afstødte hudceller så huden i dit ansigt får mere liv og glød. Når du eksfoliere vil du samtidig opleve at din plejende creme virker bedre.

Du kan finde de bedste produkter til effektiv hudpleje på https://www.sephora.dk/

More articles