Armbånd er populært hos både mænd og kvinder

25 juni 2020
Lotte Hindsberg

Armbånde er fantastiske. De kan være diskrete, men de kan også nærmest lyse et helt rum op, når personen der bær dem kommer ind i rummet med begge arme fulde af farvestrålende armbånd. Om man er til det ene eller andet eller et mix er helt op til en selv. Det er også et smykke, der passer til både dagligdagen og til fest.

Det spændende er at der ikke er nogle begrænsninger. Det er ok og flot at bære en enkel læderrem, måske med et enkelt vedhæng, men det kan også være et eksklusivt armbånd til mange tusinde kr. Og det kan sagtens være den samme der indenfor kort tid har båret begge. Du kan finde flere armbånd her https://caratdiamanter.dk/smykker/armband.

Armbånd til mænd

I dag er det meget almindeligt at en mand har et armbånd. Ofte er det en enkelt sølv eller guldkæde men det kan også være et godt mix af forskellige bånd og læder. Det er et af de mere markante smykker som mænd ofte har på. Hvem husker ikke de populære slangearmbånd, der blev hentet hjem fra Indien og Thailand i midten af 1990erne og som alle med respekt for sig selv havde mindst 1 af. Det blev ikke mindre sjovt af, at armbåndene appelerede til både mænd og kvinder. 

Armbånd med vedhæng

En andet type armbånd der i de senere år er blevet meget populære er armbånd hvor man kan tilkøbe små vedhæng. Tanken bag er at man ved specielle lejligheder kan købe et vedhæng. F.eks. til fødselsdage, jul eller eksamener. Det er især et armbånd der har været populært til konfirmander. 

Det er et armbånd som passer til en hver pengepung, da det er sødt med kun et enkelt eller få vedhæng men også med flere. Det er også muligt at gå vedhæng, hvor der er dyre ædelstene i. 

Flere nyheder