Du kan lease din varmepumpe på Sjælland

10 juni 2021
Astrid Pedersen

Skal fyret skiftes ud med en luft til vand varmepumpe? Så bør du overveje at lease i stedet for at købe.

Hvorfor skal jeg lease en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Der er flere gode grunde til at anskaffe sig en varmepumpe på fordelagtige abonnement vilkår frem for at købe en varmepumpe.

Først og fremmest slipper du for at skulle have mere end hundrede tusind kroner op af lommen i forbindelse med køb af luft til vand varmepumpe. Det er ikke alle som kan finansiere en varmepumpe kontant – og så kan man blive nødt til at gældsætte sig.

Hvis du gerne vil undgå at skulle optage et lån for at kunne betale din luft til vand varmepumpe kan du således vælge at lease varmepumpen i stedet for. På den måde kan du spare den høje etablerings omkostning og blot betale et lavt beløb hver måned i hele leasing perioden.

Du kan således få adgang til de nyeste modeller på markedet uden at det behøver at koste dig en mindre formue. Det betyder en stor besparelse på dine årlige omkostninger til opvarmning af boligen.

Du slipper for at bekymre dig om rensning, vedligeholdelse og reparation af din luft til vand varmepumpe. Disse ydelser er nemlig en del af din abonnement. Og så kan du glæde dig over den miljø og klima venlige varme som oven i købet er langt billigere end hvis den stammede fra dit gamle slidte fyr.

Hvor kan jeg få en varmepumpe på abonnement?

Hos Nærvarme Danmark A/S tilbydes et stort udvalg af forskellige luft til vand varmepumper fra det anerkendte brand Panasonic på favorable leasing vilkår. Du vil med sikkerhed kunne finde en luft til vand varmepumpe som i størrelse og yde evne matcher din husstand perfekt.

Læs mere, og se de mange varmepumper, på https://naervarme.dk/lokal-naervarme/lokal-naervarme-omrade/sjaelland-varmepumper/.

Flere Nyheder