En guide til at finde en VVS i Dragør

03 november 2020
Silje Hansen

En VVS-montør er en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at det er ikke alle og enhver der må kalde sig VVS-montør i dag. Det kræver blandt andet at man har gennemført en uddannelse samt, at man har fået tildelt en autorisation af tilsynsmyndighederne efterfølgende, for at man må udføre VVS-opgaver på vegne af en virksomhed. Denne autorisation skal løbende fornyes, da der sættes høje krav og standarder for, hvad ene VVS montør skal kunne klare. 

Står du med en opgave, som kræver en VVS-montør, er det vigtigt at undersøge markedet for at finde den rette fagmand til opgaven. Her bør du være opmærksom på, at hvis ikke du vælger en autoriseret VVS-montør til en opgave, der er lovpligtig, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil betyde, at din forsikring ikke dækker skader der er forårsaget den løsning. 

Sådan finder du den rette VVS-montør?

Når du skal undersøge markedet for VVS-montører, kommer du sikkert hurtigt frem til at det er en jungle at navigerer rundt i. Der er flere om buddet, og det kan være svært at vurdere hvad prisen er for opgaven hos de forskellige VVS-montører. Det er også svært at vurdere, hvem der er bedre end den anden til at udføre opgaven.

Vi anbefaler der, at man starter med at søge lokalt i den by eller område, som man selv kommer fra. Det er klart lettest i forhold til logistikken, og prisen vil oftest også være bedst. Her kan du evt. forhøre dig rundt blandt dine venner, familie eller kollegaer om de har erfaringer med en bestemt VVS-montør. 

Find byens foretrukne VVS-montør i Dragør

Hvis du skal finde en VVS-montør i Dragør eller omegn, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har undersøgt markedet, for at find en kompetent og pålidelig VVS i Dragør.

Flere Nyheder