Er det alt i et PowerPoint kursus, som man skal igennem?

15 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske det fra folkeskolen, hvor der var en lærer, der sagde, at nu var det tid til at lave opgaver selv, og så skulle man lige høre, om det var nogle, man SKULLE lave, eller om det bare var et forslag; for hvis det ikke blev til lektier senere, så kunne man lige så godt slappe lidt af.

Det er jo noget helt andet, når man er blevet voksen, og man har fundet sig et kursus ud af flere PowerPoint kurser København, for så har man jo selv valgt det, også selvom der måske var nogle, der mere eller mindre opfordrede en til, at man skulle tage det.

Man er mere opmærksom og har mindre krudt i bagdelen, så man bedre kan modtage undervisning, end hvad man kunne som lille – og så varer et kursus også markant kortere tid, end hvad ens folkeskoleundervisning gjorde.

powerpoint kurser

Kan man springe noget i det her PowerPoint kursus over?

Men derfor er man jo lidt presset, fordi der er mange andre ting, man som voksen skal holde styr på, så ikke fordi man er doven, men fordi man er nødt til at planlægge praktisk, så må man lige høre ad, hvad der er vigtigst at lave af eventuelt hjemmearbejde og læse op på, og hvad man måske godt kan undvære.

Det optimale er, at man kan nå det hele, men man ved bare, at der er en stor chance for, at der kan komme andet i vejen, så hvis man skal have det bedste ud af kurset, så bliver man nødt til at planlægge og således høre, hvad der er virkelig vigtigt at få med, så man eventuelt gennemføre, og hvad man kan overleve ikke at se på.

Det kan også være rart for andre at vide, så derfor skal man bare spørge kursusudbyderne, mens de andre kursister hører med.

More articles