Få afslapning for alle pengene med en hængekøje

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af en have eller en rummelig terrasse vil du også have plads til en hængekøje. Og sådan én bør du faktisk unde dig selv. Der er nemlig få ting her i livet så afslappende som at dase i en lækker hængekøje på en lun sommerdag.

Når du ligger i en hængekøje vil du opdage at der nærmest er umuligt at lave andet end at slappe af. Din liggestilling i banan formet positur med fødderne i vejret vanskeliggør i høj grad al praktisk arbejde med laptop eller lignende. Du kan måske til nøds læse en bog. Men du kan også bare slappe af og lytte til fuglenes kvidren og insekternes summen mens du nyder varmen og duften af sommer.

Hvor skal jeg fastgøre min hængekøje?

Måske drømmer du om en hængekøje, men ved ikke hvordan du skal kunne hænge den op. Men selv om din have ikke er udstyret med træer i en vis størrelse, og væggene på din terrasse ikke er massive, kan du sagtens anskaffe en hængekøje alligevel. Du kan nemlig bare tilkøbe et stativ til hængekøje som gør det muligt at placere hængekøjen hvor som helst du måtte ønske.

Med en hængekøje på stativ får du tilmed langt større fleksibilitet end hvis din hængekøje var hængt op mellem to træer eller mure. Du kan frit flytte din hængekøje rundt i haven alt efter om du har lyst til at nyde solen eller slappe af i skyggen. Og skulle det blve regnvejr kan din hængekøje med stativ rykkes inden døre – eller du kan stille det på din overdækkede terrasse hvorfra du kan nyde duften og lyden af den silende sommer regn.

Hvor kan jeg finde en hængekøje i solid kvalitet?

Er du i markedet efter en god og solid hængekøje kan du finde en sådan på www.hængekøje.dk

Flere nyheder