Få assistance til korrekt installering af robotplæneklipper

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du investeret i en smart robotplæneklipper, som skal klare græsslåningen for dig de næste mange somre? Så bør du læse med her.

Installation af robotplæneklipper – hvordan gør jeg?

Hvis du netop har købt din allerførste robotplæneklipper er det en god idé at få en professionel fagperson til at forestå opsætningen af denne. Du kan nemlig ikke bare umiddelbart sende din nye ”havemand” i marken uden at have foretaget visse indledende øvelser.

Først og fremmest skal du montere den til robotplæneklipperen hørende kanttråd. Der følger altid en vis mængde kanttråd med når du køber en robotplæneklipper. Du kan vælge at fastgøre kanttråd til robotplæneklipper lang plænens kant ved hjælp af de pløkker som også følger med.

Denne løsning er dog langt fra lige så æstetisk eller praktisk som nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper under jordens overflade. Med kanttråd til robotplæneklipper som er monteret i jordhøjde risikerer du at snuble i den. Og så er hverken kanttråd eller pløkker noget særligt kønt syn.

Hvem kan hjælp med at nedgrave kanttråd til robotplæneklipper?

Du bør altid alliere dig med professionelle fagfolk når der skal nedlægges kanttråd til robotplæneklipper. Det er ikke en opgave du selv bør påtage dig. Kanttråd til robotplæneklipper skal ligge i en bestemt dybde – ikke alt for dybt, så din robotplæneklipper ikke kan registrere kanttråden, og ikke for tæt på jordoverfladen så kanttråden risikerer at blive blotlagt i forbindelse med et regnskyl eller lignende.

Der ud over er det vigtigt at kanttråden nedlægges i den korrekte afstand til plænens kant således at denne kommer til at stå knivskarp og snorlige. Og derfor er professionel montering af kanttråd til robotplæneklipper en god investering. Det danske service firma Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med alle opgaver som involverer installation af robotplæneklipper, her under nedlægning af kanttråd.

Kontakt Kabelnedlægning.dk direkte via hjemmesiden kabelnedlaegning.dk.

Flere Nyheder