Få dig et badeværelse, der giver en spa fornemmelse

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Et badeværelse er et vigtigt rum. Her kan vi få lov til at slappe af med et dejligt langt bad, efter en hård uge på arbejde eller studie. Måske er det også her, du tillader dig selv en god omgang selvforkælelse med lækre beauty produkter eller andre spa lignende behandlinger. Uanset hvad, så er badeværelset et vigtigt rum. Læs med her i dette indlæg, om hvordan du kan give dig sig selv en spa oplevelse ude på badeværelset. 

 

 

1. Sådan kan du lave et lækkert bad

Hvis du er den heldige ejer af et badekar, så har du en fordel, når det kommer til at arrangere en spa oplevelse for dig selv. Badekar er nemlig idéelle til at slappe af i, og her kan du tilføje en masse lækre produkter i badevandet, såsom badesalt eller olie. Med de aromatiske dufte kan du komme helt ned i gear og få slappet godt af.

Hvis du har et badekar, som du gerne vil tage i brug, men du synes ikke, den ser så indbydende ud, så kan du få lagt en ny emalje på badekarret. Det kan virkelig ændre udseendet på dit bad, så du kan nyde dejlige lange bade, imens du får slappet af. 

 

2. Tænd stearinlys

Stearinlys er med til at skabe en hyggelig og afslappende stemning i dit badeværelse. Hvis du gerne vil opnå den fulde spa effekt, så kan du købe lækre duftlys, der kan give rummet en afslappende fornemmelse. Du kan finde duftlys i alle mulige varianter, også nogen der ikke er så parfumeret. 

 

3. Et nyt brusehoved

Hvis du er træt af vandtrykket i din bruseniche, så kan det være, du skal have udskiftet dit brusehoved. Der er mange typer af brusehoveder, der kan give dig forskellig slags vandtryk. Nogle brusehoveder går også ind og giver dig en slags spa oplevelse, når du står under vandet. Overvej om du skal forære dig selv et nyt brusehoved, så du hver dag kan stå og blive renset godt igennem med et godt vandtryk.

Flere Nyheder