Få rustne søm til at vare hele dagen

16 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan få nogle rustne i søm, der næsten fylder hele kæften, når man skal sutte på dem eller brække dem i stykker, og nogle gange kommer de endda flere i samme pose, og selvom man kan stå med en længe, så er det næsten svært at lade være med at fortsætte med at tage en mere.

Men hvis man har prøvet at gå rundt og sutte på sådan en, så ved man også, at det er en klistret sag, som ikke er nem for hverken store eller små at have med at gøre.

Var man rigtig fiks, så tog man næsten en handske på, mens man holdte på dem eller brugt noget andet til at holde den med – dog ikke papir, da det kan klistre sig gevaldigt fast.

Men man oplever nogle gange også, at man ikke kan gennemføre den hele på samme tid, så man må udsætte den, men hvordan gør man så det?

Sådan får du dit rustne søm til at holde en del tid

Det første er nok, at man gemmer indpakningen, og når man så ikke kan mere, så pakker man den ind igen, da der med den oprindelige indpakning nok er større chance for, at sømmet ikke klistrer sig fast.

Man kan også lægge den i en plastikbøtte, men den skal så også vaskes efter brug.
Desuden er det fornuftigt at opbevare ens rustne søm et sted, hvor der er køligt og ikke for varmt.

En anden smart ting kan være, at man forsøge at skære eller flækker sømmet i mindre stykker, så man kan benytte det som bolsjer!

Det er ikke altid lige nemt at have med at gøre, og man kan ende med at molestere det, så det går i tusinde stykker, hvis man ikke passer på.

Men ved at have det i mindre stykker, så kan man også få større gavn af det søde pulver! 

Flere Nyheder