Find de bedste tarotkort online

05 March 2021
Astrid Pedersen

Er du vild med spådomme, og er du tiltrukket af det ukendtes verden? Søger du ofte svar på dine spørgsmål i drømme og gennem kontakt med det ubevidste? Så kan det være at du skal give Tarotkort en chance.

Hvad er tarotkort?

Tarotkort – ikke at forveksle med tarok kort – er kort som indgår i et dæk bestående af 78 kort som hvert har et unikt billede, symbolik og historie.

Tarotten består af den store og den lille Arkana. Den store Arkana, som udgøres af 22 kort, repræsenterer karmiske og åndelige lektioner, hvor de 56 kort som udgør den lille Arkana, afspejler menneskets daglige prøvelser og trængsler. Det er i den store Arkana at du finder de kendte kort Den Hængte Mand, Tårnet, Døden, Narren og Skæbnehjulet.

Inden for den lille Arkana er 56 kort, som hænger sammen i fire sæt – lidt lige som almindelige spillekort. Der er fjorten kort i hvert sæt, og sættenene benævnes overordnet Stave, Mønter, Sværd og Bægre. Som nævnt repræsenterer kortene i den lille Arkana hverdagens skærmydsler og konfliker – begivenheder som ikke nødvendigvis behøver at have den store overordnede indflydelse på vores generelle livsbane og skæbne.

Blandt disse 56 kort finder du de såkaldte hofkort, som kan repræsentere arketyper, personlighedstræk eller vigtige personer i den nære omgangskreds.

Hvordan bruges tarotkort?

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan få svar på sine spørgsmål gennem Tarotkort. Du kan altid finde en god vejledning til lægning eller trækning af Tarotkort gennem bøger eller via guides på internettet.

Hvis du ønsker at erhverve dig et sæt Tarotkort kan du med fordel bestille dette gennem Pilos Spirituelle Univers, som fører både de smukke og inspirerende Rider-Waite Tarot sæt og et udvalg af litteratur som kan gøre dig klogere på brugen af Tarot kort. Se det hele i den online shop på pilos.dk.

More articles