Find en tandlæge nær dig

26 oktober 2019
Maria Laugesen
Find en tandlæge nær dig

Er du på udkig efter en ny tandlæge i dit nærområde? Måske fordi du er flyttet til en ny by, eller fordi du har haft en dårlig oplevelse med din gamle tandlæge? Så kan de hjælpe dig hos PLUS1. De har nemlig klinikker spredt ud over et større geografisk område på Sjælland, og du finder blandt andet deres tandlægeklinik i Fields samt i Rødovre. Derfor er der altid en i nærheden af dig, hvis du befinder dig i eller omkring hovedstadsområdet. 

Hos PLUS1.dk ved de desuden, at tandpine og problemer med tænderne kan give svære smerter og akutte problemstillinger. Derfor kan du desuden altid få fat i en akut tandlæge, hvis behovet skulle opstå. Det kan fx være at du har fået voldsom tandpine, eller at der er en anden akut årsag til at du skal til her og nu. Så kan de tage imod dig og hjælpe dig i løbet af meget kort tid, så du hurtigst muligt kan komme på toppen igen.

Vælger du PLUS1 som din tandlæge, så er du sikker på at få en god serviceoplevelse, hvor du er i centrum. Deres højtuddannede personale er altid opdateret på den nyeste viden, nyder høj faglig sparring i klinikken, og sørger desuden altid for at levere den bedste service til deres patienter. Derfor vil du få en behandling der ligger i absolut top, når det gælder den faglige kvalitet, men du vil også føle dig godt modtage og blive mødt af et venligt og smilende personale. De kan hjælpe dig med alle områder inden for tandlægebehandling, og de har endda specialister i alle de gængse områder, så du kan få en tandlæge, der virkelig har ekspertise inden for dit felt. Kontakt dem i dag hvis du ønsker at skifte tandlæge og booke en tid til din næste behandling.

Flere nyheder