Find et lækkert planke sofabord online

07 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal stuen ommøbleres, og skal du i den forbindelse have fat på et nyt sofabord? Så kan du med stor fordel kigge i retning af et lækkert planke sofabord.

Hvorfor vælge et planke sofabord?

Når du står for at skulle anskaffe det sofabord som skal udgøre den centrale del af din sofagruppe bør du vælge et bord som bibringer rummet og arrangementet stemning og atmosfære. Da der ikke findes et materiale mere hyggeligt og hjemligt end træværk er det oplagt at vælge et sofabord med en bordplade fremstillet af planker.

Du får et smukt og dekorativt sofabord som kan komplettere din hyggelige og hjemlige indretning. Og samtidig får du et bord som du og din familie kan have glæde af i mange år.

image

Få den bedste akustik med et planke sofabord

Det betyder meget for hyggen og afslapningen at man kan stille glas eller kopper fra sig på sit sofabord uden at det larmer. Et sofabord tjener nemlig i høj grad et praktisk formål, og skal ikke udelukkende bruges til at lægge magasiner og bøger på.

Træværk er her det optimale materiale til bordplader, da det er naturligt lyddæmpende. Der vil ikke opstå larm eller klirren når du stiller vinglasset eller din kaffekop på dit planke sofabord. Og med den rette overflade behandling behøver du ikke at skulle bekymre dig om coasters.

Hvor kan jeg købe et lækkert og vel designet planke sofabord?

Du bør altid købe plankeborde og øvrige møbler af træ hos en dygtig møbelsnedker. På den måde er du garanteret lækkert håndværk i top kvalitet.

Du kan være sikker på at dit nye planke sofabord er fremstillet af de bedste materialer og behandlet efter alle kunstens regler når du køber det hos en dygtig møbelsnedker som for eksempel Hipstory Copenhagen. Klik ind og læs mere på hipstory.dk

More articles