Frisk hjemmet op med nye farver med hjælp fra en maler i Gilleleje

18 marts 2021
Mathias Nielsen

Er du også én af dem som går op i, hvordan der ser ud omkring dig? Og bliver du irriteret, hvis det æstetiske ikke helt er på plads derhjemme? Sådan er vi mange der går og har det. Det betyder nemlig meget for vores humør og velvære, om vores omgivelser er rare at være i. Og netop det med at finde sig godt tilpas i et rum har meget at gøre med, hvordan rummet ser ud.

En rigtig god måde at få indretningen til at se velovervejet og sofistikeret ud, er ved at koordinere rummets farver. Ja, faktisk er det bedst, hvis der er en rød tråd gennem hele boligen. Og den bedste måde at skabe farvespil i hjemmet er med sikkerhed at male vægge (og evt. lofter og træværk) i forskellige farver.

Farvel til hvide vægge

I mange år har det været normen, at vægge og lofter skulle være hvide. Punktum. Men nu er farvede vægge faktisk ved at blive in igen. Så hvis du er modig nok til at bevæge dig ud af konventionernes rammer, så prøv for eksempel at male nogle af rummene i dit hjem i forskellige pastelfarver eller andre sarte farver. På den måde undgår du at farverne “larmer” så meget, at du bliver træt i hovedet af at se på dem. Men samtidig giver det dig mulighed for at skabe et helt unikt look til dit hjem, hvor dit farvevalg giver et personligt touch.

Vil du tage kampen op mod de hvide vægge, så alliér dig med en professionel maler i Gilleleje, der kan hjælpe dig med at få et godt resultat. De professionelle fagfolk har nemlig mange års erfaring at trække på, og de ved lige hvilke redskaber der skal bruges hvor og hvordan de forskellige typer maling hæfter på forskellige overflader. Held og lykke med malerprojektet!

Flere Nyheder