Her kan du bestille døre efter mål til dit hjem

28 April 2022
Silje Hansen

En dør er ikke bare en dør. Du kan skabe en fantastisk indretning og udstråling for dit hjem ved at vælge en dør, som passer til din stil og husets æstetik. Der er sket en stor udvikling af døre gennem årene. Det gælder både i forhold til materiale, design og hvad der skal til af vedligeholdelse. Derfor er der mange spændende og kreative løsninger, som du kan vælge til din bolig.

Der findes også forskellige typer af døre. Du kan blandt andet vælge en hoveddør, facadedør, terrassedør eller andre døre, som både kan bruges indendørs og udendørs. Her er særligt franske døre populære, fordi det giver dig mulighed for at trække dagslyset ind i din bolig, samtidig med at du bryder det store glasparti i små ruder.

døre

Hvilken hoveddør skal du vælge?

Når du skal vælge en dør til din bolig, skal du først og fremmest tage stilling til om den skal monteres inde eller ude. Det er vigtigt, at hvis det er en dør som skal monteres som en hoveddør, facadedør eller terrassedør, at den er i stand til at holde til det klima, vind og vejr, som vi har i Danmark.

Herudover er det vigtigt, at du husker at måle meget nøjagtigt op. Det er ikke alle døre som har standard mål. Her kan du med fordel vælge en specialiseret virksomhed i døre, som kan hjælpe dig med at få fremstillet døre efter mål, som passer til dit hjem. Hvis du vælger klarvinduer.no til opgaven, kan du altid forvente en god pris på en samlet løsning.

Få 10 års garanti på alle døre hos klarvinduer.no

Uanset om du vælger at bestille en hoveddør, terrassedør eller anden dør hos klarvinduer.no, så kan du forvente at få 10 års garanti på alle døre. Det fortæller noget om deres kvalitet, og at de kan stå 100 % ind for det produkt, som de sælger.

More articles