Junckers gulve startede med en driftig idé!

20 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis man skal have sig et rigtig godt gulv af kvalitetstræ med videre, så bør man handle et Junckers gulv.

Det er næsten barnelærdom nu om dage, men ligesom med så mange andre firmaer og brands, så glemmer man nogle gange, at der bag sådan et stort foretagende, der spænder over mange lande, ansatte og penge, der var der én person, som fik en god idé.

Og sådan er tilfældet også med Junckers gulve, der er resultatet af en enkelt person, som for næsten 100 år siden undgangede en idé til at tjene penge og få sig et foretagende op at køre.

Det var i en tid, hvor man skulle være sparsom, og hvor man endnu mindre end nu var sikret en succes eller for den sags skyld en støtte i ryggen, hvis det hele gik galt, så man ikke endte på fattiggården.

Nu om dage kan man næsten åbne og lukke virksomheder og prøve sig frem, uden det ender med at have de store konsekvenser, hvis man bare er kreativ nok.

Bevares, nogle gange skal man da prøve sig frem, før man finder formlen for at have en virksomhed kørende, men nogle gange bliver det så tanken om at starte en virksomhed, der driver værket, end at man ligefrem er passioneret omkring det.

Der var bestemt en passion omkring Junckers gulve, og det er der stadig den dag i dag, hvor virksomheden er godt rodfæstet og fastlåst i den danske kultur og virksomhedsopfattelse.

Alt dette skete i en tid, hvor man kan sige, at den amerikanske drøm fandt sted i et land, der ikke er amerikansk, og så gjorde man det endda ikke i hovedstaden.

Men ved stædighed og gåpåmod kan man som bekendt komme langt, og det har været med til at gøre, at Junckers gulve findes den dag i dag og forhåbentligt også langt ud i fremtiden!

Flere Nyheder