Lad en professionel tandlæge forestå din tandregulering med Invisalign

28 april 2021
Astrid Pedersen

De fleste af os oplever at tandsættet ændrer sig efterhånden som vi bliver ældre. Mange mennesker er desværre så uheldige at udvikle parodontose så at tandkødet trækker sig tilbage og tandhalsene bliver lange. Det er vigtigt at få behandlet denne lidelse inden det er for sent og man mister en eller flere tænder på bekostning af sygdommen.

Andre, mindre alvorlige, følgevirkninger ved det at ældes er gule tænder, som kan bleges, og skæve tænder, som til alt held kan rettes ind på plads igen. Det er ikke alle som ved det, men det kan faktisk godt lade sig gøre for voksne og modne mennesker at få rettet tænder. Tandretning er nemlig ikke kun for børn og unge.

Når tænderne er gået hen og blevet skæve med alderen skyldes det at tænderne flytter sig hele livet igennem dette betyder også at de sagtens kan rettes på plads så at du kan få dit flotte og ungdommelige smil igen. Og du behøver ikke engang at skulle frygte din barndoms fast monterede tandbøjler.

Få rettet dine tænder med Invisalign – også i en moden alder

Du kan nemlig med stor fordel vælge den moderne tandretning metode Invisalign når du skal have rettet op på det skæve smil. Invisalign er et system til tandretning bestående af tynde, lette og 100% transparente plast skinner som monteres udenpå dit tandsæt, og som du selv kan tage ind og ud.

Når du skal have en Invisalign behandling vil tandlægen tage et aftryk eller foretage en scanning af din mund og dit tandsæt. Denne undersøgelse vil ligge til grund for et computer genereret billede af din mund som så igen vil danne basis for fremstilling af 3D printede tandskinner.

Du vil med Invisalign skinner kunne få rettet tænder uden at nogen andre kan se det. Læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder