Skal der være en dørmåtte udenfor eller indenfor ved den dobbelte altandør?

04 July 2022
Anders Lundtang Hansen

Du siger måske til at starte med, at det da ikke er særligt lækkert at have en dørmåtte udenfor ens dobbelte altandør fra Klarfonster.se, da den så ville blive ulækker af at ligge derude hele året rundt og blive udsat for vind for vejr.

Men for det første kan det være, at den er overdækket, hvor den ligger, så den ikke bliver så beskidt, og så har man den kun udenfor i de måneder, hvor man heftigt benytter denne dobbelte altandør.

Man oplever nemlig tit, at det er den dør, som naboer og andre bekendte bruger, da det er nemmere for dem at benytte den, fordi de alligevel kommer den vej fra, og så er det jo smart, at de lige kan tørre skoene af eller ligefrem stille dem udenfor, mens de er på besøg.

Omvendt er det meget almindeligt, at man har den dørmåtte på indersiden af døren, så folk kan træde ind på den, selvom der er en lille risiko for, at det kan efterlade skidt derinde.

Dubbel altandörr

Måske kan man have en dørmåtte på begge sider af den dobbelte altandør?

Den letteste løsning er jo, at man placerer en dørmåtte på begge sider af den dobbelte altandør, og det gør jo ikke noget, hvis de er ens, for så kan man nok få dem billigt, for generelt er dørmåtter ikke dyre.

Hvis man vil have lidt forskel og nemt kunne se, hvilken dør måtte der skal ligge inde, og hvilken der skal ligge ude, så kan man jo have to forskellige, så man let kan regne det ud, når man har vasket dem, og de atter ser ens ud.

Det er trods alt lettere, end at man skal hen at tage den eneste dørmåtte og nogle gange have udenfor, mens den andre gange skal være indenfor.

Det vil trods alt også gøre, at man får for meget skidt med ind i hjemmet.

More articles