Tag på udkig i en blomsterbutik i Nakskov

10 juli 2021
Johanne Hansen

Hvilken blomst og til hvilken begivenhed?

Kender du det, hvor du tænker “Ej jeg køber sgu en buket!” går ind i blomsterbutikken og vupti, så står du som et stort kæmpe spørgsmålstegn? Det er egentlig meget normalt, for antallet af forskellige slags blomster og buketter er overvældende. Af samme årsag, kan det for nogle være fuldkommen urealistisk selv at skulle tage stilling til sådan et valg. 

Derfor kan man enten hente hjælp udefra, søge på nettet – som du sikkert gør lige nu – eller gøre noget helt tredje. Dog kan du med et par få minutter lige hurtigt danne dig et hurtigt billede over, hvad der passer til hvad:

Blomsterbuket - sådan binder du den perfekt

Til kæresten, daten eller kommende kæreste 

Hvis du er på udkig efter noget til den udkårne, kan røde roser altså være en sikker vinder. Det er ikke alle, der bryder sig om roserne, men det er dog en stor klassiker og kan også signalere, at du synes personen er lidt mere end normal sød, og at du holder af den.

Fødselsdagsblomster 

Til fødselsdage eller andre vigtige begivenheder, ville det klassiske valg være at tage en blomsterbuket. De fleste blomsterbuket har måske lavet “dagens buket”, som du kan vælge og ellers så spørg dig til råds. Hvis du handler online, vil du måske også få en liste a la “Top 10 populære buketter” eller lignende, som kan hjælpe dig på rette vej.

Og som sagt; står du i for eksempel en blomsterbutik i Nakskov, jamen så spørg ekspedienten. De vil elske at hjælpe dig.

Bryllupsdage

Bryllupsdage er et kapitel for sig – der er nemlig en speciel blomst til hvert år. Hvis du for eksempel har været gift i 10 år er det blomsten: Daffodil, du skal vælge. Omvendt hvis I kan skrive 20 år bag øret, så er det Nasturtium. Du kan selvfølgelig også tage et helt safe valg og give roser igen.

Flere Nyheder