Tilbered nemt forskellige typer af grød til dit barn

06 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når dit barn først skal i gang med at spise mad, skal du i gang med at lave en hulens masse grød. Har du ikke lavet andet end havregrød i mange år, kan det godt være, at du ikke helt ved, hvilke former for grød du skal tilberede der. Der kan det være rart for dig, at du har nogle færdige blandinger at supplere med. På den måde får dit barn smagt en række forskellige former for grød – og du behøver ikke at have tyve forskellige former for gryn og mel stående derhjemme i skabet.

En af de former for færdiggrød, som det kan være en god ide for dig, at du ser nærmere på, er Semper børnemad. De har mange forskellige grødvarianter at vælge imellem. De har tilpasset grøden, så den passer til den alder, barnet er. Det er for eksempel i forhold til, at der skal være ekstra fedtstof i, når barnet er lille, og at grøden gerne må være helt fin, når barnet først begynder at spise rigtig mad.

Brug også maden senere hen

Senere hen, når dit barn er blevet mere vant til at spise rigtig mad, kan du også give Semper børnemad. Det kan for eksempel være de praktiske smoothies, som du kan tage med, når I skal på tur – eller bare give på et tidspunkt, hvor det hele lige brænder på derhjemme.

Smoothies skal forstås i en bredere forstand end det, som vi voksne er vant til at drikke. Smoothies er nemlig ikke bare frugt, der er blendet. I børnesmoothies er der typisk også grød eller yoghurt i, eller det kan være et helt måltid, der er blendet. Det kan for eksempel være laks og kartofler, spaghetti med kødsovs eller ris og kylling. Dermed kan du altså give dit barn et helt færdigt måltid på den måde.

Flere Nyheder