Udskift selv din iPhone XR skærm

18 June 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Den smarte, kompakte iPhone XR repræsenterer tolvte generation af Apples efterhånden ikoniske iPhone design. Telefonen blev lanceret i efteråret 2018 som den første af en række billige versioner af de ellers temmelig dyre iPhones.

Er du en af de mange kunder, som stadig har glæde af din iPhone XR, er der ingen grund til at skifte den ud – medmindre telefonen selvfølgelig bliver ødelagt.

Hvad gør jeg når min iPhone XR skærm går i stykker?

Din iPhone XR skærm er både telefonens store styrke og dens allerstørste svaghed. Det er gennem det flotte, skinnende display at du har adgang til samtlige apps, gennem hvilke du tilgår såvel de smarte features som de grundlæggende funktioner.

iphone xr skærm

Hvis frontglasset splintres, vil telefonen derfor være så godt som ubrugelig. Dette kan ske ved fald fra selv meget lav højde ned på et hårdt underlag, så som for eksempel asfalt, beton, eller et flisebelagt badeværelsesgulv.

Taber du således din iPhone XR kan den flotte og moderne telefon på et splitsekund forvandles til et stykke ganske ubrugeligt elektronik. Og dette er virkelig ærgerligt hvis du stadig er glad for din telefon selv om den har nogle år på bagen.

Sikker og billig udskiftning af iPhone XR skærm – gør det selv derhjemme

Du behøver dog ikke at frygte at skulle ud og smide mange penge efter en ny telefon, eller for at skulle lade frontglasset på din iPhone XR udskifte på et dyrt værksted. Du kan nemlig sagtens selv forestå udskiftning af din iPhone XR skærm hjemme hos dig selv.

Det er blot et spørgsmål om at få fat på de rette remedier. Og dem kan du med fordel finde online.

Hos Phone-Parts.dk kan du finde et væld af repair kits indeholdende alt hvad du skal bruge af udstyr og materialer til reparation af iPhone og udskiftning af iPhone frontglas. Klik ind og find dit iPhone XR repair kit på Phone-Parts.dk.

More articles