Undgå smæk fra din udlejer

19 juni 2021
Steffen Hansen

Som lejer i en lejebolig, så står man som udgangspunkt for den indvendige pleje og normale vedligeholdelse. Derfor kan der være nogle tidspunkter, hvor det er nødvendigt at få lavet noget, hvis man selv er kommet til at ødelægge det. Det kan være gulvet er ødelagt pga. hunden, eller måske at sofaen har lavet ridser der ser forfærdelige ud. Her i indlægget kommer vi ind på nogle ting, som kan hjælpe dig med at slippe for en ekstraregning på gulvet.

Få gulvet skiftet

Hvis gulvet står rigtig skidt til, så kan det være nødvendigt at skifte gulvet helt. Ved at skifte gulvet, så sikrer man sig, at alle skader bliver fjernet fuldstændig, og derfor ikke er til at se, hvis udlejeren kommer forbi. Udskiftning af et helt gulv kan være en dyr omgang, og derfor skal du grundigt overveje, hvad du tror der er billigst. Hvis du ønsker at skifte gulvet, så skal du finde et gulvfirma i Lyngby, eller i det område du bor i, som kan hjælpe med opgaven.

Få gulvet repareret

Et billigere alternativ til at få det hele skiftet, er ved at man simpelthen får gulvet repareret. Dette er kun muligt i nogle tilfælde, hvor det oftest er muligt hvis man har trægulv. Med trægulv kan man nemlig vælge at slibe gulvet, og på den måde få fjernet alle skader og ridser der måtte være i det. Ved at få det slebet, så fjerner man det øverste lag, og får derfor kun fjernet ridser og skader, hvis de ikke går for dybt ned i gulvet. En gulvslibning er betydeligt billigere end at købe et helt nyt gulv. Hvis du ikke har trægulv, så er det ikke sikkert, at det kan repareres som sådan. Tag fat i din lokale gulvmand, og hør hvad de vil anbefale at du gør.

Flere Nyheder