Varmekabler til gulvvarme

26 juli 2020
Astrid Pedersen

Skal boligen moderniseres? Så bør du overveje at vælge en gulvvarme løsning fra danske HandyHeat.

Hvorfor vælge gulvvarme?

Gulvvarme er ikke alene utroligt behageligt på vore kolde breddegrader. Det er faktisk også den mest effektive måde hvorpå du kan varme dine stuer og værelser op. Vi ved alle fra fysik timerne i skolen at varme stiger opad. Derfor vil varmekilder placeret i gulvhøjde give det størst mulige udbytte når det handler om varme. I modsætning til en radiator, som er placeret decentral på væggen, vil fordelingen af varmen også blive mere formålstjenlig.

Hvem er HandyHeat?

HandyHeat – også kendt som virksomheden Dansk Varmekabel A/S – er en dansk leverandør af systemer til gulvvarme i beboelse såvel som i erhvervs ejendomme. Hos Dansk Varmekabel A/S er begreber så som ærlighed, fleksibilitet og innovation i højsædet når der skal udvikles varmekabel løsninger i høj kvalitet.

Dansk Varmekabel A/S står for konkurrencedygtige kvalitetsprodukter og respekt og værdighed i mødet med kunden. Dette betyder at du som kunde hos Dansk Varmekabel A/S vil modtage en service som på en og samme tid er personlig og professionel. Dansk Varmekabel A/S er blandt de førende producenter af såvel varmekabler lige som virksomheden er markedsledende når det handler om design af tidssvarende og fremtids sikre varme løsninger.

Med Dansk Varmekabel A/S kan du få et skræddersyet produkt som passer præcis til din bolig både når det angår størrelse som når det handler om disposition og udformning af boligen. Og så får du selvfølgelig fuld support og service på dine HandyHeat produkter.

Dansk Varmekabel A/S har fysisk til huse i det jyske – nærmere betegnet i Hedensted – men leverer over hele landet. Uanset hvor i Danmark du er bosat kan du således indhente et gratis og uforpligtende tilbud på en effektiv gulvvarme løsning med varmekabler via hjemmesiden handyheat.dk

Flere nyheder