Zoneterapi kan være vejen frem for helbredelse af dig

13 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Zoneterapi kan være vejen frem for helbredelse af dig

Lever du også med en anseelig mængde stress i hverdagen?

Oplever du tit træthed, ømhed og spændinger i kroppen og musklerne?

Har du afprøvet alverdens husråd og forslag fra både læger, venner og bekendte til at komme dette til livs uden nogen stor forskel til følge?

Så er løsningen for dig måske at afprøve zoneterapi.

Det ligger lidt i navnet, at der er tale om zoner – i dette tilfælde på kroppen – som man går ind og behandler på, men modsat, hvad man måske kunne foranlediges til at tro, så ser man faktisk ikke kroppen som opdelt i zoner, men som en helhed.

Således er tanken bag denne terapi-form, at kroppen har nogle meridianbaner, der er forbundet over hele kroppen, og hvis der sker blokader i disse, så kan det medføre nogle af ovenstående skavanker samt mere til følge.

Vi har ofte en oplevelse af, specielt ved fysiske skavanker, at vi fokuserer udelukkende på dette givne område som noget, der skal helbredes for at dette område kan få det godt.

Men ofte ser man, at der er en større sammenhæng i kroppen, hvorfor man er nødt til at gå ind at påvirke et område, man måske ikke lige tænkte med det samme, kunne være årsagen til, at man havde ondt et bestemt sted.

Det er jo på samme måde, som at stress er en psykisk tilstand, hvor man ikke begynder at bore i hovedet på en person, selvom det sidder i sindet. Det er ofte omgivelserne og oplevelsen af en selv, der skal ændres, for at man kan gøre noget ved stressen.

Dette zoneterapi kan lyde som fokus pokus, men der er sket beviselige ændringer for flere mennesker verden over og også i Danmark.

Man siger, at udviklingen med en trend og bølge starter i København, bevæger sig over Sjælland og breder sig til Jylland, men det er faktisk muligt allerede nu at få zoneterapi i Jylland, faktisk kan man meget specifikt få Zoneterapi i Thisted via staerkhelse.dk.

Det er anbefalelsesværdigt herfra.

Flere nyheder